Popkoor0183….Altijd In Beweging

De 40 leden zingen al ruim 19 jaar met veel enthousiasme en plezier herkenbare popsongs van nú. Popkoor 0183 is opgericht door Michel de Valk die jarenlang op onmiskenbare wijze het koor begeleidde. In juni 2018 nam hij afscheid van het koor om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Dirigent Susanne van Althuis heeft het stokje van hem overgenomen. Zij helpt het Popkoor0183 verder de zangkwaliteit van de leden naar een hoger level te krijgen met haar energieke manier van begeleiden. Haar streven naar techniek, dynamiek, ritme, perfectie en saamhorigheid resulteert in mooie arrangementen waar de leden elke maandagavond (20.00 – 22.00 uur) mee aan de slag gaan.

Tijdens de culturele zondag 11 november trad het koor op in het Gorkums Museum. Een drukke boel in de hal met zo’n 40 koorleden en daarbij nog eens de bezoekers die hier halt hielden om te kijken en te luisteren. Vaak met veel plezier, soms gedwongen om er geen doorkomen meer aan was door drukte.

MAAR HET WAS DE MOEITE WAARD. KREEG OF KRIJGT U ZIN OM OOK TE GAAN ZINGEN?

Maandag 18 november vanaf 20.00 uur organiseert het koor een open repetitie avond. Wil je meedoen geef je dan op door een mailtje te sturen naar popkoor0183@gmail.com! Gewoon doen want zingen is leuk!

Heb jij zangtalent, ben je ouder dan 16 jaar, heb je gevoel voor ritme en lijkt het je leuk om bij het koor te zingen?
Kom dan meedoen op maandagavond van 20.00 – 22.00 uur om het te ervaren. Locatie: De Luisterpost, Vijfde Uitgang 1 te Gorinchem.

Je krijgt de mogelijkheid een aantal weken mee te zingen. Een buddy uit één van onze stemgroepen begeleidt je deze avonden. Als de proeflessen je hebben overtuigd om s te komen zingen, doe je een stemtest van 10 minuten in het bijzijn van je buddy en de dirigent.

Zodra je lid bent, dan verwachten we het volgende van jou:

  • Je bent altijd aanwezig (met uitzondering van ziekte, vakantie of werk).
  • Je doet met alle optredens mee (met uitzondering van ziekte, vakantie of werk).
  • Je kunt incidenteel voor een groot optreden ook op weekenddagen of andere avonden extra oefenen.
  • Je verricht taken in een commissie (groot of klein, als het maar iets is).

Wie weet sta jij binnenkort wel met ons op het podium.

Meld je hieronder aan voor de proeflessen. Heb je nog vragen, stel ze gerust.