bibliotheek

Met op de achtergrond Sinterklaasliedjes om in de stemming te komen konden (groot-)ouders het overtollige speelgoed van hun kinderen inleveren bij medewerkers van RecycleSint en de LimonadeBrigade in ruil voor punten.

Terwijl het ingebrachte speelgoed netjes uitgestald werd en gesorteerd werd op leeftijd en waarde konden ouders, grootouders en overige aanwezigen genieten van een heerlijk kopje koffie of thee en wat kruidnootjes en speculaasjes.

Nadat het startschot gegeven was, werd er speelgoed geshopt en geruild met de verkregen punten. Na wat zoeken en struinen hebben alle aanwezigen iets van hun gading kunnen vinden om hun kinderen of kleinkinderen mee te verrassen tijdens pakjesavond.

Om het helemaal af te maken konden de cadeautjes ook nog feestelijk verpakt worden zodat het aan niets meer ontbreekt tijdens pakjesavond.

Al met al een geslaagde, gezellige en voordelige RecycleSint.