Op woensdagochtend 27 november kunnen jullie alvast in de Sinterklaassfeer komen in het PeuterCafé. Van 10-12 gaan we gezellig samen Sinterklaaslekkernijen bakken. Deze ochtend is een bijzondere ochtend. Sinterklaas viert bijna zijn verjaardag!

Om dit te vieren gaan we lekker bakken: sinterklaaskoekjes of pepernoten. Dus kom gezellig samen met je peuter kneden, vormen, geuren ontdekken en lekker smikkelen.

Als het erg druk is kan het zijn dat jullie soms even op elkaar moeten wachten. Dat lukt samen vast prima. Het team van de LimonadeBrigade houdt rekening met kinderen met een glutenallergie. Dus heeft jouw kind een (gluten)allergie? Laat het ons team even weten, dan wordt hier rekening mee gehouden.

Het belooft letterlijk en figuurlijk een heerlijke ochtend te worden. Zien we jullie ook de 27e? Tot dan!

Meedoen aan de genoemde activiteiten is niet verplicht, jullie mogen ook gewoon lekker komen spelen en limonade, koffie of thee drinken.

Het PeuterCafé is op woensdagochtend van 10 – 12 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina.