Op bezoek in het huis van Sint Nicolaas

Het is erg druk in het Huis van Sint Nicolaas. Veel kinderen, ouders en grootouders willen de Sint en zijn Pieten even van dichtbij zien en als het even kan spreken. Maar bij dat spreken krijgen de kinderen voorrang van de Sint. De grote mensen mogen alleen kijken.

Voor de kinderen geeft het huis van Sint Nicolaas nog meer vermaak. Er kunnen verschillende spelletjes gedaan worden en getekend en gekleurd. Ook is er de mogelijkheid om voor zwarte Piet te leren. Voorzichtig over het dak lopen en dan het pakje in de schoorsteen gooien.

Een heel stoute Piet hield soms snel de schoorsteen dicht, zodat de pakjes van het dak afrolden. Een klein meisje dacht er het hare van. Was dit nu leuk of stout?

Het was in ieder geval grappig om te zien.

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Video en foto’s: GP-buro