Zwart reizen met de veerpont? Dat kan aanstaande vrijdag eenmalig zonder dat het gedoe oplevert. Want ook Riveer doet mee aan koopjesfestijn Black Friday! Op 29 november kun je exclusief via de Riveer app profiteren van een gratis overtocht op één van onze veren.

De app nog niet gedownload? Doe dat nu alvast en maak tijdens Black Friday gebruik van ons speciale actieticket. Zo houd je het geld voor de overtocht in je zak, waardoor je ook elders kunt profiteren van de leukste Black Friday deals. De code voor het gratis pontkaartje ontvang je aan het einde van deze week via een melding in de app. Zorg daarom dat je de meldingen aan hebt staan.

Actievoorwaarden:
– Code eenmalig geldig via Riveer app
– Alleen te gebruiken op vrijdag 29 november 2019
– Enkele reis geldig op alle trajecten (m.u.v. watertaxi)