In de documentaire ‘De stem van jongeren’ vertellen Jack, Andy, Soufiane en Dylan uit Gorinchem over hun leven en passie voor muziek. Hierdoor bieden ze een uniek inkijkje in de leefwereld van jongeren.

Première

Zaterdagavond 14 december vindt de première plaats in de nieuwe congreszaal ‘Next Level’, van Evenementenhal Gorinchem, aan de Franklinweg 2 in Gorinchem. Hier bent u van harte voor uitgenodigd. Het wordt een avondvullend programma voor jongeren én volwassenen en duurt van 19:00 – 22:30 uur. Naast de vertoning van de documentaire zijn er muziekoptredens, een Q&A met de hoofdrolspelers, diverse toespraken en er is tijd voor informele ontmoeting.

Tickets

Gratis tickets voor de première kunt u bestellen via Eventbrite. Klik hieronder op de groene balk ‘Reserveer’. Let op: er zijn maximaal 380 plaatsen beschikbaar.

Reserveer