Creamarkt in Piazza Center

Traditioneel werd er op het binnenplein van het Piazza Center de jaarlijkse drie dagen Creamarkt gehouden. Een ideale gelegenheid voor het winkelend publiek om presentjes uit te zoeken voor de feestdagen in december, Sint Nicolaas en Kerst.

Maar ook zonder deze feestdagen in het achterhoofd waren er genoeg leuke dingen te koop om zomaar eens een ander verrassen of misschien wel jezelf te verwennen. Er was keuze genoeg.

Veel van de geschenken waren eindproducten van hobbyisten die op deze manier wat inkomsten met hun hobby terug wilden verdienen. De creatievelingen deden dit wel met artikelen die men graag cadeau zou ontvangen.

Sieraden, kerstartikelen, houten speelgoed, glaswerk, beeldjes, schilderijen……Noem maar op. Het was een bezoek waard.

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

foto: GP-buro