Zo enthousiast als de Sint werd ontvangen in november, zo stilletjes is hij nu weer vertrokken voor een welverdiende rustperiode. Maar donderdag 5 december had hij het nog druk, hij moest langs een hoop scholen om de kinderen te bezoeken.

De kinderen van CBS De Tamboerijn stonden op de Sint te wachten, hoorden een toeter en zagen een heuse stoomtrein uit de mist verschijnen met Sint Nicolaas en zijn Pieten aan boord.

Leuk was het natuurlijk dat hij ook nog veel cadeautjes bij zich had voor kinderen en leerkrachten. Dolle pret, maar de Sint had nog een verrassing voor de kinderen. Zij mochten een rondrit maken met de stoomtrein. Niet alleen de kinderen waren verrast, maar ook de voorbijgangers. Tenminste als hij zichtbaar was in de mist, maar dan heeft u ze vast wel gehoord.

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Foto’s: CBS De Tamboerijn
CBS De Tamboerijn is een kleinschalige protestants-christelijke basisschool binnen de wallen van Vesting Gorinchem; meer info via www.tamboerijn.nl