Het juist uitgekomen echt Gorcumse boek waarbij 50 schrijvers oude prenten voorzagen van nieuwe verhalen kreeg zaterdag 7 december ruim aandacht bij boekhandel Mandarijn in de Gasthuisstraat. Een groot aantal auteurs waren er om het boek of haar of hun pennenvrucht te signeren.

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Bij goed weer zou het signeren buiten plaats vinden met chocolademelk en speculaas! Daar werd door, het toch wel koude weer, niet zoveel gebruik van gemaakt. Van te weinig belangstelling voor het signeren en voor de aankoop van het prachtige boek had dit verder weinig uitwerking. Het was steeds erg druk in de Mandarijn. De chocolademelk en de speculaas werden hier ook uitgedeeld.

Toch waren er auteurs die zich niet tegen lieten houden en aan een klein tafeltje buiten het boek signeerden voor de liefhebbers.

foto: GP-buro – een deel van de auteurs