Op vrijdagochtend 20 december kunnen jullie je helemaal onderdompelen in de kerstsfeer in het MamaCafé. Van 10 – 12 gaan we gezellig samen kerstkoekjes versieren.

Genieten jullie ook al zo van alle mooie lichtjes, de mooie versieringen, kortom van de kerstfeer die overal in Gorinchem aanwezig is? Vandaag komen jullie nog meer in de kerststemming, want jullie mogen samen kerstkoekjes gaan versieren.

Een beetje glazuur, wat sprinkels en maak er dan maar een mooi kunstwerk van. Uiteraard mogen de zelf versierde kerstkoekjes ook lekker opgepeuzeld worden. Het belooft dus letterlijk en figuurlijk een heerlijke, sfeervolle ochtend te worden. Zien we jullie ook de 20e? Tot dan!

Meedoen aan de genoemde activiteiten is niet verplicht, jullie mogen ook gewoon lekker komen spelen en limonade, koffie of thee drinken.