Kom op zaterdagochtend 4 januari van 10.30-12.30 je eigen meesterwerk maken in het Atelier van de Meester in het Gorcums Museum. Deze activiteit wordt georganiseerd door het Gorcums Museum in samenwerking met het DOELAB van de LimonadeBrigade en is geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Een kunstenaar die heel goed is in zijn of haar vak wordt ook wel een ‘Meester’ genoemd. Een heel goed gelukt kunstwerk ook wel een ‘Meesterwerk’. Maar hoe doe je dat? Een meesterwerk maken? Een kunstenaar werkt in zijn of haar werkplaats, het atelier. Dáár worden de kunstwerken gemaakt, soms met een beetje geknoei.

Wordt deze ochtend zelf een ‘Meester’ en ga met al je creativiteit aan de slag in het atelier. Natuurlijk krijg je ook een echte kinderrondleiding langs enkele meesterwerken in het museum.

Zien we jullie ook de 4e? Tot dan!

Het DOELAB is één keer per maand met een keileuke special te vinden in de stad. In samenwerking met een (culturele) partner. Je zult ons dan kunnen vinden op locatie ergens in Gorinchem. Meer informatie over het DOELAB staat op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina LimonadeBrigade Gorinchem.