Grote Kerk Sliedrecht – zaterdag 21 december

Zaterdag 21 december is de Grote Kerk van Sliedrecht het decor voor een concert in Engelse sfeer. Kamerkoor Canticum Amicorum brengt A Festival of Lessons and Carols. De ultieme voorbereiding op Kerst! 

De gezongen carols worden afgewisseld door lezingen uit de Bijbel. Traditiegetrouw is er ook veel ruimte voor samenzang. Op het programma staan onder meer ‘A spotless Rose’ van Herbert Howells, het Magnificat van George Dyson en diverse carols in een bewerking van David Willcocks.

Canticum Amicorum staat onder leiding van Patrick van der Linden. Verder verlenen Jan Peter van der Velden (lector) en Gerben Budding (orgel) hun medewerking aan het concert.

Het Festival of Lessons and Carols vindt plaats op zaterdag 21 december om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.canticumamicorum.nl.