Woensdag 8 januari – 10 uur

Kom op woensdagochtend 8 januari van 10-12 samen met je peuter jullie eigen meesterwerk maken in het Atelier van de Meester in het Gorcums Museum. Deze activiteit wordt georganiseerd door het Gorcums Museum in samenwerking met de LimonadeBrigade en is geschikt voor kinderen van 2 tot en met 4 jaar.

Tijdens het PeuterCafé worden jullie peuters voorgelezen uit het boek ‘Ik ben een kunstenaar’ van Marta Altés. Daarna worden zij zelf kunstenaar en maken ze hun eigen meesterwerk in het Atelier van de Meester in het Gorcums Museum.

Zien we jullie ook op 8 januari. Tot dan!

Het PeuterCafé is op woensdagochtend van 10 – 12 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina. Let op: deze activiteit vindt plaats op locatie: Atelier van de Meester in het Gorcums Museum.