De laatste ontwikkelingen in het onderwijs beschikbaar voor ouders bij Tiener College (voor leerlingen van 10-14 jaar) en Junior College (voor leerlingen van 4-10 jaar).

Er zijn veel ontwikkelingen in het onderwijs: gepersonaliseerd leren, ontdekkend leren, nieuwe leermiddelen en alternatieve keuzemomenten voor het voortgezet onderwijs. Maar wat houden die vernieuwingen in? En wat betekenen ze in de praktijk voor ouders en leerlingen?

Junior College en Tiener College organiseren op 15 januari een ‘Open Pick-Me-Up’: een korte bijeenkomst waarin ouders kunnen kennismaken met vernieuwingen in het onderwijs. Vernieuwingen die al worden toegepast bij Junior College en Tiener College. Tijdens de Open Pick-Me-Up worden ouders geïnformeerd en kunnen vragen stellen aan leerkrachten en andere ouders. Deze bijeenkomsten zijn voor iedereen toegankelijk. 

De Open Pick-Me-Ups staan gepland op woensdag 15 januari van 19-20u. 

Junior College (4-10 jaar): Thema ‘ontdekkend en onderzoekend leren’
Tiener College (10-14 jaar): Thema ’1014 onderwijs. Wat is dat?’

Voor meer info en adresinformatie: kijk op juniorcollege-gorinchem.nl of tienercollege.nl