Zondag 19 januari startte het Internationaal Film Festival Gorinchem op een zeer geslaagde manier. Een deel van de bezoekers deed hieraan mee en zo kon de Bank van Noppes in de Zusterstraat voor het ontbijt in een volle zaal de film ‘An Unexpected Love’ bekijken.

Daarna liepen de bezoekers de korte afstand af naar de bijna buren Theater Peeriscoop voor een tweede film “Galapagos”. Een natuurdocumentaire over de Galapagos eilanden. Ook hier zat de zaal vol. De filmmaker Evert van den Bos leidde zelf de film in.

Na de film volgde nog een interessant nagesprek met regisseur Evert van den Bos en een gezellige vrijwilligersbijeenkomst! Op naar nog veel meer moois in 2020!

Het filmfestival zelf vindt dit jaar plaats van 16 t/m. 19 april. Daarnaast worden er door het IFFG het hele door filmvertoningen georganiseerd. Dit kunt u bijhouden op hun website iffg.nl.

foto’s: Ferry Verheij