Aanstaande zondag 26 januari wordt voor de vijfde keer het JBN aikidofestijn georganiseerd op Sportcentrum Papendal. Tijdens het JBN aikidofestijn worden op verschillende matten lessen georganiseerd in drie stijlgroepen: aikibudo, aikido en ki-aikido. De lessen worden gegeven door diverse hoog gegradueerde leraren, waaronder Robert Breedveld uit Gorinchem.

Robert Breedveld – foto rechts

Op 20-jarige leeftijd maakte Robert kennis met aikido. “Vanaf het begin ben ik gegrepen door budo en nog steeds, zonder echt te weten waarom. Een intuïtieve keus. Het heeft mij een rijke ontwikkeling gegeven en een fantastische vriendenkring op geleverd.”

Het JBN aikidofestijn is een dag voor alle aikidoliefhebbers in Nederland en wordt georganiseerd door de nationale aikidocommissie van Judo Bond Nederland. Vanaf 10.00 uur gaat het evenement van start op Papendal in Arnhem. De organisatie verwacht net als voorgaande jaren tussen de 150 en 200 deelnemers te verwelkomen.