Woont u in de binnenstad en wilt u graag meepraten over het nieuwe parkeerbeleid in de binnenstad? Meld u dan aan voor ons parkeerpanel Binnenstad. Zorg wel dat u maandag 10 februari, dinsdag 25 februari en dinsdag 10 maart in de avond beschikbaar bent.

In het panel zijn nog drie plaatsen vrij voor inwoners Binnenstad. We zoeken hiervoor een inwoner uit de bovenstad en twee inwoners uit de benedenstad. Bij meer aanmeldingen loten we.

Aanmelden

Meld u vóór vrijdag 31 januari aan via parkeerpanel@gorinchem.nl

Goede ervaringen met verkeerspanels

In Gorinchem hebben we goede ervaringen opgedaan met twee eerdere parkeerpanels binnenstad. In de parkeerpanels zaten bewoners, ondernemers en andere belanghebbenden. Toen hebben we ons beziggehouden met de vraag: wie kan en mag waar parkeren in de binnenstad?

De samenstelling van het nieuwe panel is een mix van eerdere en nieuwe deelnemers. Samen gaan we aan de slag met het nieuwe parkeerbeleid voor de binnenstad!