archief foto:GP-buro: meezingen in bibliotheek

Elke maandagavond is er in buurthuis De Aanlegsteiger in Gorinchem Meezingcafé. Tussen 19 en 23 uur vrije inloop (en –uitloop).

Wat is dat, meezingcafé?

Meezingcafé = samen allerlei bekende liedjes zingen in verschillende thema’s (Nederlandstalig, duetten, 80s). Onder begeleiding van gitaar, zingen we uit de tekstmappen de liedjes waar we op dat moment zin in hebben.

Zingen is goed voor je gemoedstoestand en daarmee voor je gezondheid. Het werkt ontwapenend, maakt je toegankelijker. Het is leuk om er samen wat moois van te maken. Om lekker te bleren soms. Om meerstemmig te zingen. Het is altijd weer een verrassing wie er meedoet, wat er gezongen wordt, hoe de avond verloopt. Sowieso een ontspannen avondje.

www.facebook.com/meezingcafegorinchem