De Gorcumse literatuurprijs en de Historische Vereniging Oud-Gorcum doen mee, u ook? Meedoen kan al vanaf 12 jaar

Wilt u uw of wil jij jouw verhaal over Vrijheid ook vertellen? De Gorcumse literatuurprijs en de Historische Vereniging Oud-Gorcum roepen op om deze waardevolle ervaringen te delen.

De Historische Vereniging Oud-Gorcum en de Gorcumse literatuurprijs willen een gedenkboek over Vrijheid in Gorcum uitgeven. Uw/ jouw bijdrage kan daar in worden opgenomen. Afhankelijk van het aantal bijdragen vindt er een selectie plaats.

Schrijf een  verhaal of gedicht over wat Vrijheid voor u of  jou betekent.

Meedoen met de Gorcumse literatuurprijs met een verhaal en/of gedicht kan, stuur dan in voor 21-02-20 via het inzendformulier op https://www.gorcumseliteratuurprijs.nl/
Hier staat ook alle informatie over de prijs en het uitgebreide prijzenpakket, waaronder € 100,- prijzengeld.

Doet u/ doe jij dit liever niet, maar is het wel fijn dat uw/ jouw verhaal gehoord wordt? U/ je kunt het mailen naar info@gorcumseliteratuurprijs.nl of per post versturen naar Revetsteeg 42, 4201 ER, Gorinchem.

Voor mensen die moeite hebben met schrijven is het ook mogelijk om mondeling contact te hebben. Bel 06 23 90 54 61 of 06 10 30 43 38. Of laat mailen/ mail naar info@gorcumseliteratuurprijs.nl en er komt iemand naar u toe om uw verhaal op te nemen. Je kunt ook je opa of oma of je ouders als jullie bijvoorbeeld vluchtelingen zijn interviewen en hiervan een verhaal of gedicht maken.

Inzamelen voor het gedenkboek gaat door tot 30 juni 2020.

Laten jullie zien hoe belangrijk Vrijheid is? Doen jullie ook mee?