Op dinsdag 11 februari gaat het dichterspodium weer van start na een korte winterstop. Van 19.45 uur tot ca. 21.15 uur bent u van harte welkom in de Bistro Vrouwenhemel aan de Sasdijk 2. De inloop is vanaf 19.15 uur.

Dichter van de maand

Albert Prins uit Oudenhoorn schrijft gedichten sinds zijn middelbare school. Zijn gedichten zijn verhalend, vaak met een glimlach als ondertoon en zijn in vele verzamelbundels opgenomen. Daarnaast heeft hij ook twee eigen bundels geschreven.

Muziek

Op veler verzoek hebben we Skylark bereid gevonden om weer te komen spelen. Dit trio (met viool, zang en gitaar) is nu een kwartet met een contrabas erbij en zal twee keer optreden.

Open podium

Voor het Open Podium zijn nog plaatsen beschikbaar. Iedereen die zijn of haar gedicht(en) wil voordragen kan zich aanmelden. En als je dat wel leuk lijkt, maar aarzelt omdat je (nog) geen ervaring hebt met voordragen van je gedichten, kan Marcel je hiermee vooraf helpen. Voor meer informatie en/of het volledige programma: info@marcelvaandrager.nl. of www.nederlandsdichterspodium.nl

Het Nederlands Dichters Podium wordt mede mogelijk gemaakt door Bistro Vrouwenhemel