Zondag 9 februari – 13:30 tot 17:00 uur

Op de foto als Rembrandt of als het meisje met de parel van Vermeer? Tijdens Culturele Zondag op 9 februari is er in het Gorcums Museum de hele middag een fotoshoot ‘Kruip in de huid van een kunsticoon’ door Karin Mollemans.

Aanleiding is de boeiende tentoonstelling Het Geheim van de Meester met getrouwe reconstructies van topstukken uit de Nederlandse kunst, uit de gelijknamige tv-serie.

Karin Mollemans is mode- en interieurstylist, visagist en fotograaf. Deze zondagmiddag zorgt ze ervoor dat je er helemaal uit komt te zien als een van de meesterwerken uit de expositie. Daarna maakt ze een kunstige portretfoto. Meedoen? Geef je op (of je vrouw, man, dochter zoon, vriend, geliefde)! Er is een beperkt aantal plaatsen, dus graag van tevoren aanmelden van  atelier@gorinchem.nl. De kosten zijn 5 euro per persoon, inclusief print, te betalen aan de museumbalie. Hoef je niet zo nodig op de foto, maar wil je wel zien hoe Karin te werk gaat? Je kunt het proces ook gewoon komen bekijken, Karin is die middag in actie van 13.30 – 17.00 uur.

Karin Mollemans werkt sinds 1996 als mode- en interieurstilist en visagist in vooral reclamefotografie en film. Inspiratie en inspireren zijn belangrijke onderdelen van haar werk en leven. De laatste jaren zijn haar werkzaamheden uitgebreid van alleen uitvoering naar meer inhoudelijk adviseren op het gebied van fotografie en beeldvorming. Verder is ze een gepassioneerd danseres en geeft ze tangoles.