Op dit moment staan en er op verschillende plekken beledigende teksten tegen de politie. De teksten staan op pakeerautomaten, prullenbakken, ed.

Voor Wijkagent Jaap de Groot was er zelfs een op de persoon gerichte belediging: Jaap de Groot malafide NSB’er”. Maar zijn ook teksten als “Agentje slaan altijd toegestaan” of “De beste agent is een dooie agent’. Wijkagent Jaap de Groot heeft al een sterk vermoeden wie de dader zou kunnen zijn en vraagt via Instagram om hulp van getuigen.

Tekst op Instagram: “In het centrum van Gorinchem zijn op gemeente eigendommen teksten geschreven waar niemand blij van kan worden. Buiten het feit dat het reinigen de gemeenschap geld kost is er ook sprake van belediging.

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Ook ik heb het voorrecht een tekst toebedeelt te krijgen. Als wijkagent ken ik de inwoners van mijn wijk goed en heb dan ook een sterk vermoeden wie dit op zijn geweten heeft. Om dit vermoeden sterker te maken roep ik uw hulp in.

Mocht u gezien hebben wie deze teksten heeft aangebracht meldt dit dan via 0900-8844 of 0800-7000. Een signalement alleen zou hierbij al voldoende kunnen zijn.”