Klik & Tik in Bibliotheek Gorinchem centrum

De Bibliotheek AanZet vindt het belangrijk dat mensen zelf hun zaken kunnen regelen. Daarom kunnen mensen die digitaal vaardiger willen worden bij de bibliotheek terecht. Vanaf maandag 17 februari starten twee cursussen Klik & Tik in Bibliotheek Gorinchem centrum.

In zes lessen leren mensen de basisvaardigheden voor het werken met de computer en het internet. Deze gratis cursus bestaat uit verschillende onderdelen. De lessen vinden plaats op maandag 17 en 24 februari en 2, 9, 16 en 23 maart van 10.00 tot 12.00 uur. De tweede cursus is van 13.30 tot 15.30 uur. Meedoen is gratis en aanmelden kan via de website of bij de balie van de bibliotheek.

Praktische informatie
Wat: Klik & Tik
Toegang: Gratis

Over de Bibliotheek AanZet

Boeken lenen? Ja, dat kan natuurlijk bij ons. Maar je kunt bij de Bibliotheek AanZet ook terecht om Nederlands te oefenen, om te leren hoe je een DigiD aanvraagt en verhalen te horen én te vertellen. Het is een eigentijdse plek waar je jezelf kunt ontwikkelen op welk gebied dan ook. Kom ook eens naar een maatschappelijk debat of schrijf je in voor een cursus. Of meld je aan als vrijwilliger en help anderen op weg met jouw kennis. Laat je inspireren op www.debibliotheekaanzet.nl en stap gewoon eens binnen.