.. op Valentijnsdag! 14 februari

14 februari is Valentijnsdag, en een van de leukste manieren om je liefde te uiten is natuurlijk met een lied! Die vrijdagmiddag kun je onder leiding van Helga Buitelaar lekker een uurtje ongedwongen zingen in de stijl van de Zangwerkplaats, in het Gorcums Museum.

Met liefdesliedjes van over de hele wereld, en dan liefde in de algemeenste zin van het woord. Begeleid jezelf met boomwackers, klokkenspellen en ritme-instrumentjes, je hoeft er niets voor te kunnen en het is voor alle leeftijden leuk. Alle zangniveaus zingen samen, er zit voor iedereen iets bij

Zingen maakt vrolijk, je leert er andere mensen mee kennen, het is goed voor je en het is beregezellig! Kom dus meedoen! 14 februari van 15.00-16.00 uur, in het Atelier van de Meester, Gorcums Museum, vanaf 8 jaar, gratis toegang.