Het PeuterCafé van de LimonadeBrigade staat woensdagochtend 19 februari van 10 – 12 uur in het teken van het samen eten met je peuter. 

Gezellig eten met peuters kan lastig zijn. Uit onderzoek blijkt dat 83 procent van de gezinnen in Nederland hier wekelijks mee te maken hebben. Er zijn kinderen die weigeren te eten, treuzelen tijdens het eten of boos worden omdat ze beslist niet willen eten.

Hebben jullie vragen of ervaren jullie problemen met jullie kinderen tijdens de eetmomenten dan zijn jullie van harte welkom. Een jeugdverpleegkundige van Jong JGZ zal aanwezig zijn om informatie en tips te geven. Daarnaast is het natuurlijk helemaal geweldig als jullie als ouders zelf creatieve oplossingen uitwisselen.

Meedoen aan de genoemde activiteiten is niet verplicht, jullie mogen ook gewoon lekker komen spelen en limonade, koffie of thee drinken. 

Het PeuterCafé is op woensdagochtend van 10 – 12 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl.