Op 22 februari is de Gorkumse familiefolkgroep Liguster te beluisteren in Het Zevende Huis. Liguster brengt Nederlandstalig eigen werk. Ze spelen een thuiswedstrijd want Helga Buitelaar (zang, fluiten) en Johan van Drunen (gitaar, zang en kofferdrums) zijn tevens gastvrouw en -heer van het huistheater “Het Zevende Huis”.

In Liguster spelen nog meer familieleden mee, dochters Erin Blom (zang, ukelele) en Dane Blom (zang en bas-ukelele). Ze gooiden vorig jaar in Gorinchem hoge ogen in een goed bezette Grote Kerk tijdens de Lunchconcertserie. Met humor en vaart worden mooie maar ook amusante en vertederende liedjes gebracht.

Er wordt op allerlei instrumentarium gespeeld en loepzuiver meerstemmig gezongen. Toegang is gratis: er staat een hoed. Er is koffie en thee. De zaal is open om 19.30, aanvang 20.00 uur. Het Zevende Huis vindt u in de Knipsteeg. Wil je zeker zijn van een plaatsje meld je dan aan via: info@hhmusica.nl

Liguster in Cultuurcafé Dante en bij Hope Music