Vóór 1 mei moet het belastingformulier weer worden ingevuld. Daarvoor kun je vanaf 1 maart terecht bij de Bibliotheek AanZet. Maak voor de aangifte gebruik van onze gratis computers met veilige internetverbinding. Ook het printen van documenten voor de belasting is gratis. Hulp nodig bij het invullen?

Laat het weten aan een van onze medewerkers. Zij kunnen meer vertellen over onze digitale cursussen of organisaties die kunnen helpen bij de belastingaangifte. Voor iedereen die zelf graag digitaal vaardiger wil worden, heeft de Bibliotheek AanZet een breed cursusaanbod. Kom gerust langs.

Zelf belastingaangifte doen in de bibliotheek

Wie zelf belastingaangifte wil doen, kan gebruik maken van de gratis faciliteiten in Bibliotheek Gorinchem centrum. In deze vestiging is een speciale computer met veilige internetverbinding en privacy beschikbaar. Het printen van Belastingdienst-documenten is voor iedereen gratis. Wil je belastingaangifte doen? Meld het aan de balie. Ook als je algemene, praktische vragen hebt, staan onze bibliotheekmedewerkers klaar. Of ga zelf aan de slag tijdens een van de cursussen die de bibliotheek aanbiedt.

Digitaal Inloopspreekuur en Klik & Tik

In Bibliotheek Gorinchem centrum bieden we de gratis cursus Klik & Tik aan. Hier leren deelnemers in eigen tempo de basisvaardigheden voor het werken met de computer en het internet. Thema’s die aan bod komen zijn: leren typen, werken met Word, kennismaken met en zoeken op het internet en e-mailen. Ook kan iedereen terecht bij het Digitaal inloopspreekuur. Loop gerust binnen met al je vragen over je mobiele telefoon, laptop, tablet, e-reader en het internet. Actuele data en tijden van de cursussen vind je in onze agenda op www.debibliotheekaanzet.nl of aan de balie.

Bonden

Lid van een vakbond of ouderenbond als het CNV, de FNV of Unie KBO? Via deze weg is het ook mogelijk om hulp te krijgen bij je belastingaangifte. Vraag ernaar in jouw bibliotheek.


Praktische informatie

Wat: Hulp bij belastingaangifte
Wanneer: Vanaf 1 maart
Waar: Bibliotheek Gorinchem
Toegang: gratis