Wegens werkzaamheden is het museum
gesloten van 20 februari t/m 8 maart 2020

Het Gorcums Museum sluit tijdelijk, van 20 februari t/m 8 maart 2020, zijn deuren voor een verbouwing van de begane grond. De Artoteek Gorinchem blijft wel open op de gebruikelijke tijden.

Na de verbouwing worden de bezoekers vanaf 10 maart verwelkomd in een geheel vernieuwde entreehal, met een nieuwe balie en een mooie garderoberuimte. Ook komt er een royale museumshop, gecombineerd met kunstuitleen. Die wordt ondergebracht in de voormalige VVV-ruimte, die de afgelopen tijd in gebruik was als Atelier van de Meester.

eigen foto

Na 25 jaar waren het Gorcums Museum en de Artoteek Gorinchem wel toe aan een facelift en die krijgt nu in hoog tempo gestalte. Museumcafé Het Oude Stadthuys heef die metamorfose enkele weken geleden al ondergaan.