Theater Peeriscoop – zaterdag 29 febr. 16:00 en 20:30 uur

BreakSquad (Finalist Holland’s Got Talent 2019) zal weer optreden in eigen stad en in hun ‘thuistheater’. Solist Redo won inmiddels de prestigieuze Zwaan, de Oscar van de danswereld en dat geeft BreakSquad nog meer internationale allure. Uiteraard zal alles uit de kast worden gehaald om het publiek versteld te doen staan.

Dit keer zal BreakSquad een show verzorgen vol explosiviteit, entertainment en interactie met het publiek. Als u zin heeft in een show vol ingewikkelde en moeilijke moves, vol met positiviteit en plezier, professioneel dans en passie dan is dit het moment om uw kaartjes te kopen en erbij te zijn.

De voorstellingen beginnen om 16:00 uur en 20:30 uur, kassa en foyer zijn in beide gevallen een uur voor aanvang geopend.
Entree kosten bedragen € 10,00 inclusief kop koffie of thee.