Tekst en foto’s © Hulpdiensten Gorinchem

Upgrade 24/2-13:55 uur: Het ADRivierenland weet te vertellen dat de bestuurder van de auto, een Porsche, al eerder was opgevallen door zijn rijgedrag. Hij zou hierover al woorden hebben gehad met een verkeersregelaar. Andere getuigen die de Porsche hadden zien rijden bij de Spijksepoort omschreven zijn rijgedrag als ïdioot”.

Twitterbericht ADRivierenland


Op de Arkelstraat in het centrum van Gorinchem heeft zaterdagmiddag 22 februari 2020 een ernstig ongeval plaatsgevonden. Een 28-jarige bestuurder uit Werkendam reed met zijn auto over de Haarstraat.

Bij de bocht naar de Arkelstraat reed de bestuurder rechtdoor. Volgens getuigen konden een tweetal fietsers nog net voor de auto weg komen. De auto reed het trottoir op waar op dat moment een 31-jarige vrouw uit Gorinchem met haar kinderwagen liep. De vrouw wist haar kinderwagen nog weg te duwen maar werd zelf door de auto geschept. Ze kwam klem te zitten tussen de auto en de gevel van een woning.

Omstanders schoten direct te hulp en waarschuwden de hulpdiensten. Verschillenden politievoertuigen en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De vrouw is met ernstig letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de auto is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Verkeersspecialisten van de politie deden ter plaatse uitgebreid onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Mocht u getuige zijn geweest en heeft u nog niet met de politie gesproken, bel dan met 0900-8844.

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider