AFGELAST

In een poging tot het samenbrengen van boeren, burgers en buitenlui organiseert Buurtvereniging De Watertoren eens per maand op zondag een kaartmiddag.

Er wordt geklaverjast en gejokerd. Uiteraard staan er prijzen boven maar het belangrijkste is de gezelligheid.

Zondag 15 maart is het weer zover en wordt er gestart om 14.00 uur. Om de gemiddelde leeftijd enigszins te reduceren hopen we op nog meer jongeren. Het edele spel klaverjassen wordt echt niet alleen door ouderen beoefend. Een drankje, een hapje, een stuk of wat kaarten in je hand en een gezellig muziekje, jouw zondag kan niet meer stuk.

Ook willen we 1 keer per jaar de beste kaarter (ik denk kaartster) van het jaar in het zonnetje zetten. Om dit te kunnen realiseren met een leuke prijs hebben we ook iedere kaartmiddag een verloting met als hoofdprijs een goed gevulde boodschappentas. Om het geheugen op te frissen aangaande de regels en speelwijze zijn we bereid geheel gratis een middagje les te geven.

Schroom niet en kom massaal kaarten zondag 15 maart in De Aanlegsteiger aan de Vissersdijk.