Zaterdagmiddag 21 maart van 13-14.30 organiseert de LimonadeBrigade samen met Inge van Wijgerden van Schrijffun uit Gameren een inloopworkshop ‘matchbooks maken’ in het kader van Wereldpoëziedag.

foto: Inge van Wijgerden

Inge van Wijgerden van Schrijffun uit Gameren is docente creatief schrijven en gek op taal. In de inloopworkshop die zij deze middag samen met de LimonadeBrigade verzorgt gaan jullie matchbooks maken. Dat zijn tekeningen en verhalen in een luciferdoosje. Jullie gaan aan de slag met coole stiften en mooie pennen en schrijven een verhaal zo fantastisch maar zo klein dat het in een luciferdoosje past. Het doosje vormt de kaft en op een strook papier komt dan jullie zelfverzonnen of echt beleefd avontuur te staan; in verhaal- of dichtvorm. Zo maken jullie een bijzonder mini-boekje dat jullie altijd bij jullie kunnen dragen.

Deze schrijfworkshop is geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Kom je ook? Vooraf aanmelden is niet nodig. Locatie: Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem

Het DOELAB is één keer per maand met een keileuke special te vinden in de stad. In samenwerking met een (culturele) partner. Je zult ons dan kunnen vinden op locatie ergens in Gorinchem. Meer informatie over het DOELAB staat op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina LimonadeBrigade Gorinchem. Meer informatie over Inge van Wijgerden en Schrijffun kunnen jullie vinden op www.schrijffun.nl