15 mei en 16 mei Mini Marine Dagen
Zaterdag 16 mei van 10-17 uur Open Havendag

De Open Havendag is een jaarlijks terugkerend feestje in het voorjaar: rondom de Lingehaven en het terrein Buiten de Waterpoort. In de regio is deze dag een begrip.

Een een dagje uit voor het hele gezin, demonstraties, kramen, live muziek, eten en drinken. De Lingehaven als bijzondere decor van dit evenement in hartje binnenstad. Kom kijken, snuffel langs kramen, schepen kijken en laat je verrassen.
In 2020 komt er een heel bijzondere Open Havendag. De koninklijke Marine is al jaren een fantastische partner in de Open Havendag. Gorinchem heeft als garnizoenstad ook een historie. En zo groeide langzaam het verhaal van Mini Marine Dagen. Nog nooit pakte de Koninklijke Marine zo groots uit buiten haar eigen Marine Dagen in Den Helder. Dit mag dus echt een heel bijzonder genoemd worden. Op vrijdag 15 mei organiseren we een scholendag en zaterdag geeft de Marine acte de presence Buiten de Waterpoort voor iedereen. Mis dit niet en komt dit zien!

Passanten welkom

Natuurlijk zijn passanten van harte welkom tijdens Open Havendag. Naast de gereserveerde plaatsen voor deelnemers is er ook altijd voldoende ligplek voor passanten beschikbaar. Geen parkeerproblemen en je ligt op een toplocatie. Superleuk om van boord te stappen en rond te slenteren. En dan aan boord lunchen met een zojuist gekocht visje, de gezelligheid bekijken vanaf je luie stoel aan dek.

foto’s: GP-buro

Inschrijven voor Open Havendag Gorinchem

Leuk om te bezoeken, maar net zo leuk om aan deel te nemen! Het evenement is namelijk hét moment om bijvoorbeeld je oude kleding en spullen te verkopen of om je bedrijf te promoten.

Wil jij ook deelnemen als bedrijf of particulier? De inschrijfperiode voor de Open Havendag is in volle gang. Vul het digitale inschrijfformulier in via www.lingehavengorinchem.nl.