De Sign en Print expo (grafimedia en visuele communicatie) dat op 16 en 17 maart werd gehouden in de evenementenhal is zondag eerder geëindigd.

Door de nieuwe maatregel door de overheid werd besloten het festival om 16 uur te stoppen. Twee uur voor het einde van de beurs. De beurs werd bezocht door zo’n 1520 bezoekers, verdeeld over 2 dagen.

Beursorganisator Easyfairs had al verschillende maatregelen genomen om  de veiligheid van standpersoneel en bezoekers te waarborgen, werd voor binnenkomst een indicatieve meting van je lichaamstemperatuur met een infrarood thermometer gedaan. Bezoekers met koorts (38+ graden) hadden geen toegang.

Op hygiënisch gebied waren er ook al extra voorzieningen. Er was desinfecterende gel aanwezig op het festival. Extra schoonmaak van toiletten en contactoppervlakken (zoals deurgrepen, balies etc.) voor/tijdens/na het event en er was Extra EHBO inzet .