In de nacht van zondag op maandag ontving de politie dat omwonenden veel overlast hadden van geluid, veroorzaakt door een van de medebewoners.

Toen de politie ter plaatse wilde gaan controleren werden zij op een afstand van zo’n 50 meter van de veroorzaker getrakteerd op een een lading bassen uit de geluidsinstallatie van de “muziekliefhebber”.

De veroorzaker kwam met zijn herrie ook niet voor het eerst voor i.v.m. overlastmeldingen. Na overleg met de hulp-officier van politie werd daarom besloten tot het opmaken van een proces-verbaal en inbeslagname van de geluidsboxen.

Na betreding van de woning werden de geluidsboxen in beslag genomen en meegenomen door de politie. De veroorzaker zal moeten wachten op de beslissing van de Officier. Deze zal bepalen welke vervolging de verdachte zal ondervinden en wat er met zijn geluidsboxen gebeurd.

De omwonende kunnen voorlopig weer rustig slapen.