John de Vries van restaurant De Waterman uit Werkendam nam contact op met zijn goede vriend de zanger Wolter Kroes. Hij vroeg hem mee te gaan naar het Beatrix ziekenhuis omdat hij voor de mensen daar een verrassing had.

De Waterman had een hoeveelheid huisgemaakte appeltaarten voor het zorgpersoneel en patiënten. “Ik meteen in de auto gesprongen.” zei Wolter Kroes. “Deze lieve mensen doen zoveel fantastisch werk om ons zo gezond mogelijk te maken of te behandelen daar waar de ziekte heeft toegeslagen, net als in alle andere ziekenhuizen in Nederland trouwens. We weten dat een taart maar een klein gebaar is, maar we hopen wel dat t even een smakelijk rustpuntje gaat geven in deze hectische tijd voor al die fantastische mensen.”

De taart werd eerlijk verdeeld tussen personeel en patiënten. Het Beatirxziekenhuis laat weten dat deze verrassing zeer gewaardeerd werd.

Van het geheel werd ook nog een filmpje gemaakt. Wolter Kroes biedt nog zijn excuus aan, omdat hij en zijn vriend in hun spontane actie even de anderhalve meter afstand vergat.

Lieve allemaal,Toen mijn goede vriend John de Vries van Restaurant de Waterman mij belde om alle mensen te verassen die in het Beatrixziekenhuis Gorinchem werken, ben ik meteen in de auto gesprongen. Deze lieve mensen doen zoveel fantastisch werk om ons zo gezond mogelijk te maken of te behandelen daar waar de ziekte heeft toegeslagen, net als in alle andere ziekenhuizen in Nederland trouwens. We weten dat een taart maar een klein gebaar is, maar we hopen wel dat t even een smakelijk rustpuntje gaat geven in deze hectische tijd voor al die fantastische mensen. Ps excuses dat we te dicht op elkaar stonden! Dat is nog steeds even wennen tijdens opnames.

Posted by Wolter Kroes on Sunday, March 22, 2020
video:facebook Wolter Kroes