Nieuwe datum

Vanwege de herziene COVID-19 maatregelen vanuit de overheid, is besloten het Asian popculture event te verplaatsen naar augustus 2020

De eerste editie van het Aziatische popculture event Heroes Made in Asia dat gepland stond op 23 en 24 mei 2020 is verplaatst naar 15 en 16 augustus 2020. De maatregel die de Nederlandse overheid sinds gisteravond oplegt met betrekking tot het coronavirus betekent dat alle evenementen die gepland stonden tot 1 juni worden afgelast.

“Vanzelfsprekend volgen wij de maatregelen vanuit de Nederlandse overheid en dat betekent dat Heroes Made in Asia van mei naar augustus verschuift. Dit doen wij met pijn in ons hart, omdat wij weten hoe iedereen naar de eerste editie heeft toegeleefd. Naar aanleiding van deze maatregel hebben wij daarom het evenement verplaatst naar 15 en 16 augustus, want uiteraard staat de veiligheid en gezondheid van al onze bezoekers, exposanten, vrijwilligers en andere aanwezigen altijd voorop. Bovendien bieden wij onze bezoekers ook graag iets om naar uit te kijken”, verklaart Boet Havenaar, Head of Events van Heroes Made in Asia.

In mei zou de eerste editie van Heroes Made in Asia plaatsvinden in Evenementenhal Gorinchem. Het event richt zich op liefhebbers van Asian cosplay, manga, anime, games, sports, music en food. Havenaar: “We snappen dat de verplaatsing een teleurstelling is voor alle betrokkenen die er met ons een succesvolle lancering van wilden maken. Tegelijkertijd hopen we dat onze fans er naar uitkijken om de eerste editie alsnog samen te gaan vieren op 15 en 16 augustus.”

De reeds verkochte toegangstickets voor mei worden automatisch omgezet naar de nieuwe datum in augustus dit jaar. Bezoekers met een ticket voor het evenement ontvangen binnenkort meer informatie per e-mail. De organisatie zal deze week alle betrokkenen informeren.

Heroes Made in Asia maakt deel uit van het Heroes-netwerk van eventorganisator Easyfairs in Europa, het overkoepelende merk voor alle evenementen rond popcultuur. In Nederland organiseert Easyfairs ook Heroes Dutch Comic Con in Jaarbeurs Utrecht. Dit evenement voor fans van films, series, manga, cosplay, superhelden, games en fantasy trekt meer dan 40.000 bezoekers.

Voor meer informatie: www.made-in-asia.nl.