De Lingehaven is tot nader order afgesloten in verband met het coronavirus. Dit betekent dat de haven voorlopig niet beschikbaar is voor passanten. Daarnaast kan er geen gebruik worden gemaakt van het voorzieningengebouw en de Lingesluis.

Open Havendag

De afgelopen weken hing de onzekerheid over de doorgang van de Open Havendag al in de lucht door het coronavirus. Op maandag 23 maart werd het helaas definitief. Om de verspreiding van het virus te voorkomen is de landelijke maatregel ingesteld dat alle evenementen tot 1 juni niet plaats mogen vinden. Daarom wordt er dit jaar geen Open Havendag georganiseerd. Het aankomende evenement in de Lingehaven is daardoor de Botenbeurs op vrijdag 26 september en zaterdag 27 september. De volgende Open Havendag zal in 2021 plaatsvinden op 29 mei.

Riveer hoopt u toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn in deze vreemde tijd. Heeft u nog vragen? Dan zijn zij op doordeweekse dagen telefonisch beschikbaar van 9.00 uur tot 16.00 uur.