Door de coronacrisis krijgen veel ouderen vrijwel geen of of zelfs helemaal geen bezoek meer. Vreselijk voor hen en vreselijk voor familie en vrienden om elkaar voorlopig niet meer ‘in het echt’ te kunnen zien.

Deze mensen willen wij graag een leuk en hopelijk verrassend moment laten beleven. We bieden namelijk de mogelijkheid om de groeten te doen aan opa of oma en iedereen die om welke reden dan ook geen bezoek kan ontvangen vanwege de coronacrisis.

Stuur je boodschap van twee of drie regels naar stad.gorinchem@bdu.nl en wij proberen zoveel mogelijk van deze berichten in de papieren krant te zetten. Bijvoorbeeld:  ‘Lieve opa Leen in De Bannehof. We willen zeggen dat we veel aan je denken en hopen dat het goed met je gaat. Dikke kus van Bente en Harry.’   
Stuur gerust ook een foto mee! De leukste geven we dan ook een plaatsje in De Stad Gorinchem.