Ook voor de scholen is het in deze rare tijd. Ze zijn op dit moment gesloten, terwijl er toch “door Eindexamenkandidaten worstelen met vragen over een nieuwe opleiding.

Het ROC Da Vinci College, onderwijsinstelling voor mbo-onderwijs, entree en vavo, laat weten, ondanks de sluiting van het schoolgebouw, altijd bereikbaar te zijn.  Op 31 maart en 16 april kunnen eindexamenkandidaten, herintreders en zij-instromers die op zoek zijn naar een passende studie via videochat in contact komen met studieloopbaanadviseurs en docenten en een uitgebreid persoonlijk gesprek voeren.

Website

Op de website van het Da Vinci College biedt de school de volgende mogelijkheid aan. “Twijfel je nog welke opleiding je gaat kiezen of heb je andere vragen? Meld je dan aan voor onze online informatiemiddag. Op dinsdag 31 maart en donderdag 16 april staan we van 14-17 uur klaar voor jou (en eventueel je ouders). Samen zoomen we in op jouw toekomst. Meld je hieronder aan, dan krijg je per mail een uitnodiging voor een videochat met een tijdstip en naam van jouw contactpersoon. Als jij liever niet in beeld komt, dan kun je in het gesprek gewoon je camera uitzetten”.

Inschrijven voor videochat

Op hun website staat een een formulier om een afspraak te maken voor een gesprek. Per email volgt dan een uitnodiging en tijden van afspraak. https://www.davinci.nl/aanmelden-online-informatiemiddag