Op donderdag 16 april organiseert muziekvakleerkracht en zangeres Helga Buitelaar weer een online meezingmoment.

Normaal gesproken worden die momenten in de toren gehouden maar nu zal dat via een online programma gebeuren vanuit het huistheater “Het Zevende Huis”. Er kunnen 100 liefhebbers meedoen. Het begint om 20.00 uur en duurt tot 21.00 uur.

Vanwege de vertraging kun je niet echt tegelijk zingen maar wel meezingen en je kunt elkaar zien. Helga heeft afgelopen weken ervaring opgedaan met het online lesgeven aan groepen met de zangers van haar Zangwerkplaats .Er worden donderdag canons, korte liedfragmenten en wereldmuziekjes gezongen en zelfs meerstemmig!

De zangers hebben een pc, tablet, laptop of telefoon met camera en geluid nodig. Als je je opgeeft krijg je een link via de mail: info@hhmusica.nl

poster online meezingen (L.H.Buitelaar)