Het was natuurlijk te verwachten dat ons jaarlijkse hippiefestival het ook zou gaan verliezen van het coronavires. Op de website van het hippiefestival verscheen dan ook de volgende mededeling.

Love, peace and… sadness, het Hippiefestival Gorinchem gaat dit jaar niet door.
Stichting Metec heeft dit besloten met pijn in het hart.
Het bestuur van stichting Metec kwam woensdagavond bij elkaar om te bespreken of het festival doorgang moest vinden. Op het moment dat de coronacrisis uitbrak, hielden we al een slag om de arm. Logisch, want door de steeds strenger wordende maatregelen werd het minder en minder waarschijnlijk dat het Hippiefestival kon doorgaan’’
Het bestuur ziet zich gesterkt in zijn besluit door de beslissing die in België en Duitsland al is gevallen. Het is te verwachten dat dit ook in Nederland gaat gebeuren. We gaan ons concentreren op het HippieFestival 2021: vanaf vrijdag 2 juli 2021 is het weer drie dagen love, peace and happiness Buiten de Waterpoort.
Die datum staat al vast.

Wij hopen op jullie begrip en wensen iedereen veel sterkte en gezondheid in deze onwerkelijke situatie.

PEACE

Helaas, maar waar. Laten we vertrouwen op betere tijden voor het volgende festival!