Hendrick Hamel Museum is erg blij met de steun

Wij, vrijwilligers van het Hendrick Hamel Museum, zijn enorm blij met de steun van de winkeliers. Nu we net als alle andere musea verplicht gesloten zijn en er dus geen inkomsten binnen komen uit de entreegelden en de verkopen van de museumwinkel, zijn we in de wolken met de winkeliers die ons helpen door de Hamel Roast in hun assortiment op te nemen en voor ons te verkopen.

Voor het Hendrick Hamel Museum is een bijzondere, hoogwaardige kwaliteit koffie gemelangeerd voor de echte koffieliefhebber; Hamel Roast.

De Hamelroast is een fulltime body arabica/robusta melange speciaal ontwikkeld voor de liefhebbers van sterke”Italiaanse” koffie. Een tikkeltje donkerder gebrand met 25% Robusta en 75% Arabica bonen. Deze mix doet denken aan een donkere chocolade met een vleugje zuurheid van gekonfijt fruit en bestaat uit Afrikaanse en Aziatische bonen. Het vertelt het verhaal van Hendrick Hamel in smaak.De bonen worden in Nederland gebrand door een enthousiaste meestersbrander.

In de Branderij staan de beste koffiebranders met hoogwaardige onderdelen om de maximale smaak uit de koffieboon te halen.Wij zijn heel trots en blij dat we zulke mooie verkooppunten hebben.

  • De Primera Arkelstraat; een geweldige winkel met een groot assortiment; Kranten boeken,tijdschriften,wenskaarten,kansspellen,tabak,cadeautjes en de Hamel Roast.
  • Gusto Gorinchem;een winkel waar kwaliteit en service hand in hand gaan. Zo leveren ze zo’n 25 soorten koffie uit het hoogste segment speciality coffee’ en over de 100 soorten thee van de beste kwaliteit!Maar ook mooie presentjes vindt u bij Gusto. Er zijn heel leuke cadeaupakketjes,maar zelf samenstellen kan ook.
  • Sweet Ima; Bij patisserie Sweet Ima staat smaak centraal. Het brood en de gebakjes,koekjes en taarten zijn in de eerste plaats lekker.Ze zijn gemaakt met verse, pure ingrediënten en met liefde..dat proef je. Alle Paisserieproducten worden zelf gemaakt; van beslag tot de vulling en de decoraties en zonder toevoeging van kleur- en smaakstoffen.En nu in Corona tijd..ook Coffee To Go.
  • Plus Elbert van den Doel; deze supermarkt wil de klanten blij maken door de uitgebreide versafdelingen die de hoogste kwaliteit nastreven en de laatste trends volgen; door het kassapark waar u zelf kunt kiezen, zelf afrekenen of geholpen worden door de medewerkers die net een stapje meer voor u doen. De makerij staat centraal in de winkel met verse Pizza’s, maaltijden,salades,soep en gegrilde producten zoals groenten,aardappeltjes en kip