Tijdens Koningsdag wordt er een gratis live stream aangeboden bij iedereen thuis, in het verzorgingstehuis en in de ziekenhuizen. 

De Man AV en Dambé organiseren een feestelijke Koningsdag live stream waar mensen gratis naar optredens kunnen kijken van verschillende DJ’s en  artiesten met een afwisselend programma. Alle DJ’s, artiesten en de 2 eerder genoemde bedrijven stellen alles belangeloos ter beschikking.

De live stream bieden we gratis aan via de website van BandLab.com/vinyldjonline & Bandlab.com/dambeonline

We starten om 13:00uur met een 2 uur durende live set van VinylDJ Sam, dan gaan we om 15:00uur meteen door met live zanger Gewoon Louis. Om 15:30uur zal DJ Bert met een 1,5uur durende set het feest voortzetten. Natuurlijk doen wij ook mee aan het nationale proost moment om 16:00uur met een Oranje Bitter. 
Om 17:00uur schakelen we door naar de volgende stream en zal DJ Berry het stokje overnemen en een feest bouwen bij jullie in de kamer! Om 18:30uur is het moment daar dat Feestduo Kaaigezellig zijn optreden zal doen voor de camera. Ze staan bekend om gegarandeerd feest! DJ Damian zal om 19:00uur het feest weer voortzetten en ongeveer 2uur samen met de kijkers een groot feest maken. 

Natuurlijk hopen wij op zoveel mogelijk kijkers die samen met ons een groot Oranje feest willen maken in deze moeilijke tijd. We lossen er geen problemen mee op maar laat ons helpen de problemen in deze tijd even te vergeten. 

Haal de Oranje bitter en de lekkere hapjes in huis en maak samen met ons een groot feest!