Organisatie denkt na over alternatief – ook feest op Varkenmarkt afgelast

Omdat het organiseren van evenementen in ieder geval tot 1 september verboden in verband met de coronacrisus, kan het Zomerfeest niet georganiseerd worden zoals we dat gewend zijn.

De organisatie windt dat erg jammer. Ze hadden gehoopt dat er toch op tijd meer mogelijkheden zouden en hebben er dus veel energie in gestoken. “Deze energie zullen we grotendeels bewaren voor volgend jaar”, zegt zomerfeestvoorzitter Ard Blom.

Omdat de organisatie tijdens de laatste week van de schoolvakantie de Gorkumers toch gezamenlijk iets willen bieden waarbij zij van elkaar en van muziek kunnen genieten, denkt men nu na over een alternatief.

Wat?? Dat weet men nog niet. Ook niet hoe de situatie in augustus zal zijn. Niemand heeft ooit zo’n situatie als deze meegemaakt. Voor hen wordt het een uitdaging om van het jaarlijkse Zomerfeest toch nog een beetje feest te maken.

Varkenmarkt

Om dezelfde reden zijn de Zomerfeesten op de Varkenmarkt afgelast. Of hier ook over een alternatief wordt nagedacht is niet bekend.