Groot-Ammers – Een 7-jarig jongetje schrok zich woensdagmiddag een ongeluk toen hij zomaar vanuit een voorbijrijdende auto een (nep)vuurwapen op zich gericht kreeg op de Wilgenweg? Wie herkent de auto, weet van wie hij is of heeft er meer informatie over?

De jongen fietste rond 15.45 uur ter hoogte van het bedrijf van Van der Vlist en kwam de personenauto tegemoet. De bestuurder richtte tijdens het voorbijrijden via het geopende portierraam, een op een vuurwapen gelijkend voorwerp op de jongen. Op camerabeelden die vlak voor het voorval zijn opgenomen, is een voertuig zichtbaar. De jongen denkt dat dit de betreffende auto kan zijn. Het vuurwapen, al is het misschien nep, moet van straat af. Net als de man die dit deed.

Heeft u informatie?
Wie herkent het voertuig. Misschien herkent u de velgen. Ook als u uw eigen voertuig herkent en u heeft er niets mee te maken, is het in het belang van het onderzoek belangrijk dat u zich meldt. Dus iedereen die informatie heeft, wordt verzocht 0900 8844 te bellen. U kunt het ook melden via meld misdaad anoniem op 0800-7000.