Op zondag 31 mei (eerste Pinksterdag) organiseren De Man AV en Dambé een divers programma voor jong en oud via een livestream. Deze livestream is gratis te bekijken via Bandlab.

Van 14:00-16:30uur kindermiddag met Kidz DJ Marcel waarbij je een speciaal Lego pakket kan winnen t.w.v. €49,99. Dit pakket wordt mogelijk gemaakt door Brickshop Holland, gevestigd aan de Langendijk in Gorinchem.

Van 17:00-19:00uur hebben ze een zogeheten “BBQ Chill-Out” waar de lekkerste easy listing voorbij komt voor tijdens de set van Vinyl DJ Sam. Tijdens deze stream zal de vaak terugkerende “huiszanger” Gewoon Louis een setje komen zingen.

Van 19:30 tot 23:00uur gaat het dak eraf! Dan is er een afwisselend programma die voor het nodige confetti gehalte zal zorgen. Niemand minder dan Arjon Oostrom en Jeroen van Zelst komen een mopje zingen. DJ’s Patrick van Maurik en Damian Burgers zorgen samen met de 2 feestzangers voor de 3,5uur durende feeststream echt 111% feestgarantie heeft.

De eerste en laatste livestream zijn te zien via Bandlab.com/dambeonline

De BBQ Chill-Out livestream is te zien via Bandlab.com/vinyldjonline