De coronacrisis zorgde ervoor dat je ineens nauwelijks nog iets hoorde over burn-out, tot de uitbraak van het virus was dit echter één van de grootste kostenposten in onze gezondheidszorg.

Bram Bakker was net lekker bezig met het vormgeven van zijn programma ‘Opgebrand’ over dit intrigerende onderwerp, toen de theaters dichtgingen en veel mensen gedwongen werden om rustiger aan te doen. Je zou kunnen stellen dat een bij-effect van de pandemie is geweest dat sommige mensen gered zijn van een burn-out.

Inmiddels kunnen we weer een beetje verder en Bram krijgt hulp: Stan Put werkt in het onderwijs, waar corona en burn-out hun sporen ook hebben nagelaten. Daarnaast is Stan actief in de kleinkunst, en speelt hij beter piano dan Bram zingt. Daarmee ontstaat er een bijzondere versie van ‘Opgebrand’, met een corona-touch en een muzikale noot’

Alleen lifestream

U kunt deze voorstelling allleen nog thuis meebeleven, ga naar de website van Theater Peeriscoop voor livestream tickets.

Zaalkaarten zijn niet meer beschikbaar.