foto: facebook Windroos

Windroos

VMBO school de Windroos werden donderdag 4 juni aan huis bezocht door hun docenten. Op deze “Landelijke dag voor geslaagden” kwam de docent aan huis vertellen, de meesten wisten dit al, dat zij geslaagd waren.

Maar deze keer kwam de boodschapper voorzien van een confettikannonen een bord zoals makelaars die gebruiken om een huis te koop aan te bieden.

foto: oudehoven

Zo werd het tocht nog een verrassing.

Lyceum Oudehoven

Maar meerdere scholen pakten het ludiek aan. Lyceum Oudehoven leerkrachten gingen ook bij de leerlingen aan huis. Om het gemis van het normale samenzijn met hapje op school een beetje te verzachten werden zij bezocht en kregen een taartje (ruim 200 leerlingen).

Omnia College

Het Omnia College had iets bedacht om te vieren dat 100% van de leerlingen geslaagd zijn had het team, met hulp van externe experts, weken geleden al een soort rockfilm gemaakt om de leerlingen te bedanken. Zij lieten hiermee zien dat onderwijs voor hen een groot feest is en blijft.

100 % BB GESLAAGD, 100% KB BASIS GESLAAGD, 100% GL/TL GESLAAGD 🎉🎉🎉TROTS OP JULLIE #OMNIANEN 🎉🙋🏼‍♂️🙋🏼‍♀️

Posted by Omnia College on Thursday, June 4, 2020