Paul Luzineau – De Mooiste man van Nederland 2019 & Paard Ziggy (Misters of The Netherlands)

Mister of The Netherlands 2019, Paul Luzineau (23) uit Gorinchem zet zich in voor het goede doel en poseert samen met een mooi paard genaamd Ziggy.

Voor het volgende editie van de bekende Horse & Hunk kalender zal Paul Luzineau schitteren als een van de maanden voor de editie van 2021. De Horse and Hunk kalender is een jaarkalender met mooie mannen op stoere paarden en steunt het goede doel ”Brooke Hospital for Animals”. Brooke Hospital for Animals helpt de werkpaarden en ezels van de allerarmsten.

Paul Luzineau won de titel ” De Mooiste Man van Nederland 2019” tijdens de landelijke finale van de misterverkiezing Misters of The Netherlands, waar hij Nederland mocht vertegenwoordigen bij de wereld finale van Manhunt International afgelopen februari in de Filipijnen.

Paul Luzineau won ook de Internationale finale en liet 36 landen achter zich en draagt nu de titel als eerste Nederlander die de 20ste editie van Manhunt International won.

De Horse and Hunk kalender zal in september 2020 gelanceerd worden.

Reacties op dit artikel hier voor facebook.

Reacties op dit artikel hier voor twitter